LONDRA

VACANTA TA IN LONDRA

Fie ca esti in cautare de cultura, istorie, educatie, moda, distractii, Londra este tot ceea ce iti poti dori! Mai jos iti prezentam cateva informatii utile daca vrei sa vizitezi capital Angliei.

 

Despre perioada de vizitare:

Londra este un oras foarte ploios, dar vara este perioada cu cele mai mici cantitati de precipitatii. Deci in acest anotimp ai cele mai mari sanse sa te bucuri cu adevarat de capitala Regatului Unit.

 

Despre cazare:

Trebuie sa stii ca Londra este un oras foarte scump in ceea ce priveste cazarea.  Noi te sfatuim sa iti cauti hoteluri cu cateva luni inainte pentru a profita de un tarif cat mai mic. Preturile pornesc de la 70 euro/ noapte/camera dubla.

 

Cum ajungi la Londra:

Toate bazele operationale din Romania zboara direct spre Londra. Daca vanezi reducerile poti gasi un zbor la 40-50 euro/pers/dus-intors.  Din orice aeroport poti lua un autobus pana in centrul orasului care va costa intre 5 si 15 euro.

 

Transportul in Londra:

La capitolul transport in comun in Londra nu vei avea plangeri. Pentru a folosi transportul in comun afla ca exista un bilet – card numit Oyster pe care dai in jur de 5 lire sterline (cand pleci, poti sa-ti iei banii inapoi pe card) si poti sa-ti iei bilete de o zi, de o saptamana sau, pur si simplu, sa platesti fiecare calatorie in parte.

 

Lista obiective turistice  Londra

• Parlamentul, Turnul cu Ceas Big Ben si Catedrala Westminster. se afla una langa alta, asa ca merita sa le cuplezi. Pentru Parlament, ar fi bine sa iti faci rezervare in avans.

• Acvariul din Londra se intinte pe trei etaje si aici pot fi admirate peste trei mii de specii de animale marine si plante, aflate in peste 50 de rezervoare care contin o cantitate impresionanta de apa - peste doua milioane de litri. 

• London Eye : Este uriasa roata de observatie a Londrei, care ofera privelisti deosebite asupra orasului. 

• Galeria Nationala detine una dintre cele mai interesante colectii de toblouri europene din lume, colectie ce este expusa intr-o cladire construita special pentru ea in centrul Londrei

• Resedinta familiei regale Palatul Buckingham 

• Turnul Londrei  si Tower Bridge 

 

 

Pentru oferte de cazare,zbor in Londra sau pachete turistice contactati-ne la oferte@cosmotravel.ro/0212038555.