PIETE DE CRACIUN

Simte magia Sarbatorilor in cele mai frumoase orase ale Craciunului

 

Daca va place Craciunul, va veti indragosti de minunatele Piete de Craciun din Europa. Atmosfera festiva, ambianta unica, activitati de calitate, preparate delicioase, basm iluminat si descoperirea de alte universuri si culturi va vor introduce in povestea Craciunului inca de la sfarsitul lui noiembrie.

 

Aceste piete de Craciun isi au originea in Austria, Germania si Franta inca din Evul Mediu si marcheaza inceputul celor 4 saptamani de Advent. Prima piata de Craciun, precum si cea mai renumita, a avut loc in Viena in 1294, devenind o traditie bine pastrata pana in zilele noastre si luand amploare si in alte orase din Austria, Germania, Franta, Elvetia, Anglia, Spania, chiar si Statele Unite ale Americii. Aceste piete de Craciun sunt in general tinute in piata centrala a orasului si in zonele pietonale ale acestuia, avand diferite standuri cu mancaruri, decoratiuni si cadouri toate cu tematica celei mai iubite sarbatori. Cele mai frumoase piete de Craciun le veti gasi in Nuremberg (cel mai popular targ din Europa - Germania), Strasbourg(cea mai veche piata din Franta), Copenhaga (Danemarca), Barcelona(Spania), Viena(cel mai vechi targ din lume - Austria), Manchester(Anglia), Tallinn(Estonia), Praga(Cehia), Goteborg(Suedia), Dresda(cea mai veche din Germania), Bruxelles(Belgia), Munchen(Germania), Koln(Germania), Berlin(Germania).

 

Atractiile populare  ale acestor piete de Craciun sunt scena nasterii pruncului Iisus, feluritele decoratiuni si luminite, turta dulce, merele si castanele coapte, carnaciorii traditionali, vinul fiert, lichiorul de ou, jucariile lucrate manual, cartile cu povesti si bineinteles nelipsitul pom de Craciun.

 

Toata aceasta caldura si magie raspandita de pietele de Craciun atrage dupa sine numerosi vizitatori, unele orase gazda atingand chiar ordinul milioanelor. Rezervati din timp un loc si asigurati-vă o vacantă de neuitat!

-> Piața de Crăciun Budapesta - de la 135 euro/persoana

-> Piețele de Crăciun de la Berlin- de la 149 euro/persoana

-> Piața de Crăciun Viena - de la 199 euro/persoana

-> Piețele de Crăciun de la Roma- de la 199 euro/persoana

-> Piața de Crăciun Praga - de la 199euro/persoana

-> Piețele de Crăciun de la Londra- de la 299 euro/persoana

 

Servicii incluse: 

->Transport dus-intors 
-> Cazare cu mic dejun
->Tur de oras Viena 
->Vizitarea Pietelor de Craciun
->Ghid roman insotitor

 

✔ Tarife Early Booking pentru inscrierile timpurii

✔ Reduceri si bonusuri substantiale, in functie de programul ales

 

Contact: nr. tel. 0212038555/0755278568; adresa e-mail: sales@cosmotravel.ro

 

Iubitorii Craciunului se pot bucura de feeria sarbatorii alaturi de cei dragi, la fel ca in renumitele destinatii din Europa unde se organizeaza aceste piete.  Cu asa atmosfera de poveste, nu ramane decat sa ne lasam cuprinsi de magia sarbatorilor de iarna in fiecare an!