Indochina (Vietnam, Laos, Cambodgia) 15 zile

Indochina 15 zile
DE LA 1990 Rezervă
AVETI NEVOIE DE AJUTOR?

Luni-Vineri: 9:00-19:00 / Sambata: 10:00-13:00

Contact: 021.203.8555,

                0747.426.766

 E-mail: sales@cosmotravel.ro

               

CERERE OFERTA
CAMERA 1
Calculează prețul în:

Descriere

  • Durată: 15 zile
  • Transport: Avion
  • Tip de masă: mic dejun

ZIUA 1-sambata, zbor spre Vietnam. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.   

ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Hanoi.Optional, plimbare (de amuzament) cu ricsa (tricicleta cu sofer) in zona veche a orasului (multe lacuri, parcuri si temple). Optional, show traditional “papusi pe apa”.                                          Cazare in  Hanoi.

ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore)  Hanoi (asezat la inceputul Deltei Fluviului Rosu) care, printre altele, include si : Mausoleum Ho Chi Minh, Palatul Prezidential, lacul de vest, Templul Literaturii, cartierul colonial, Pagoda pe un pilon, etc.. Timp liber. Ora 15-deplasare la Ha Long cu oprire la Dong Trieu (vizita magazinul de ceramica).                                                                 

Cazare in Ha Long (Marea Chinei de Sud).

ZIUA 4 (mic dejun). Croaziera (4 ore) in Golful Ha Long (dragonul care coboara in mare) printre unele din cele aprox. 3000 de stanci (denumite dupa forma:banana, broasca testoasa, elefantul, etc.) din calcar-vizita grota Sung Sot siPestera Loun.  Timp liber. Deplasare la Hanoi – zbor spre Danang.

Obs. – in zilele: 3,4 si 5 cazarea se va face in acelasi hotel.                                     Cazare in zona Hue-Danang-Hoi An.

ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare de la Dandang la Hue prin Trecatoarea Hai Van (Trecatoarea Norilor, numita asa pt. ca e la 1500 m) din Muntii de Marmura (in grotele sapate in munti se afla splendide temple).In Hue-croaziera (pe vasul dragon) pe Song Huang (raul parfumat),vizita:Mausoleum Imparatului Minh Mang,pagoda Thien Mu, Cita-dela Imperiala, Piata Dong Ba si Mausoleum Imparatului Tu Duc.Timp liber in Hue.                             

Cazare in zona Hue-Danang-Hoi An.

ZIUA 6 (mic dejun). In Da Nang-vizita Muzeul Cham si China Beach. Vizita statiunea litorala Hoi An,apoi, la 30 km,Tinutul Sfant My Son (denumit si Valea Regilor, aici se afla ruinele fostului regat Champa unde unei femei ii era permis sa aibe mai multi barbati).                                                                                                                      

Cazare in zona Hue-Danang-Hoi An.

ZIUA 7 (mic dejun). Din Dandag zbor spre Ho Chi Minh (orasul scuterelor)-tur (4 ore)  care, printre altele, include si: Palatul Norodom (Independentei),Catedrala Notre Dame,Muzeul Ramasitelor de Razboi, cladirile foarte inguste in fata si lungi in spate datorita taxelor pentru “iesirea la strada”, Pagoda Thien Hau, tunelele subterane (din razboiul cu trupele americane) Chu Chi, cartierul chinezesc cu bazarul Binh Tay, etc.Timp liber.

Optional, cina in croaziera pe fluviul Mekong.                            

Cazare in Ho Chi Minh (Saigon).

ZIUA 8 (mic dejun). Optional, excursie (50 km) cu minibusul in Delta Mekongului-croaziera la Insula Unicornului /My Tho (show cu muzica si dansuri traditionale, degustare de fructe tropicale chiar din livada si de ceai vietmanez indulcit cu miere). La intoarcere-vizita Pagoda Vinh Trang. Timp liber.                                                                             

Cazare in Ho Chi Minh.

ZIUA 9 (mic dejun). Decolare in Cambodgia la Phnom Penh-tur (4 ore) care, printre altele, include si: Muzeul National, Palatul Regal (daca regele permite), Monumentul Independentei si Pagoda de Argint. Timp liber.                    Cazare in Phnom Penh .

ZIUA 10 (mic dejun). Decolare la Siem Reap-vizita Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume). Timp liber.                                                                                                               

Cazare in  Siem Reap .

 

ZIUA 11 (mic dejun).Decolare spre Laos in capitala Vientiane (pe malul Mekong)-tur (3 ore) care,printre altele, in-clude si:Arcul de Trimf,Stupa That Loang,P-ta Centrala Talat Sao,templele Sisa Ket si Prakeo.                           Cazare in Vientiane.

ZIUA 12 (mic dejun). Decolare spre Luang Prabang (situat pe malul fluviului Mekong)-vizita : templele Weat Visoun, Weat Aham, Phousi Hill (se urca 328 de trepte si se vede o panorama superba a orasului).                       

Cazare in Luang Prabang .

 

ZIUA 13 (mic dejun).  In Luang Prabang (la 5.30, pentru cine nu are somn, se asista la sirurile de calugari, imbracati cu robe portocalii, care au parasit pagodele pentru a primi ofrande de hrana)-vizita Cascada Kuangsi(pe raul Nam Kham,la 1 km de varsarea in Mekong).  La 20 km de Luang Prabang se viziteaza Pesterile de Calcar(Tham Ting si Tham Phum/Theoung)de langa Pak-Ou,apoi statuile lui Buddha.                                                                                      

Cazare in Luang Prabang.

 

ZIUA 14 (mic dejun). Zbor la Hanoi, apoi spre Romania.     

ZIUA 15 – sambata, sosire Otopeni.


Tarife

Plecări Tarife
21 Oct 2017
Componente de preț
  • 1990 € Preț per persoană de la:
Suplimente obligatorii
  • 1325 € a) ghizi locali (tot timpul) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice; b) bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport.:
Suplimente opționale
  • 415 € Supliment single:

Review-uri

Deocamdată nu există review-uri pentru acest pachet generic, vă invităm să fiți primul care scrie un review!

Intrebari si raspunsuri

Conditii

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                           

La inscriere se achita minim  1000 є.                  

 

Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.    

Grup minim 20 turisti.   

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

DESPRE VACANTE

Vezi alte articole (9)

Moscova

pe 16 Octombrie 2017
Oras cosmopolit, plin de arome si savoare, capitala Rusiei emana prosperitate si vigoare la tot pasul. Fiind capitala celei mai mari țări de pe planetă, se presupune a fi ceva impresionant și chiar este! Pornind de la statiile de metrou sculptate in marmura si pana la extinderea cladirilor de afaceri moderne , Moscova se prezinta in topul celor mai frumoase capitale ale lumii. Fiind o ...
Citeste mai departe

BARCELONA

pe 28 Septembrie 2017
   Barcelona, orasul lui Gaudi Cand spui Barcelona, spui  arhitectura, spui Gaudi, gandul te poarta la nisipul fin de pe plajele sale insorite, te gandesti la echipa de fotbal care a facut istorie, la renumitul sau bulevard La Rambla impanzit de artisti ambulanti si terase , la frumoasele sale parcuri, la satul olimpic. Barcelona este un oras de suflet de care te vei indragosti ...
Citeste mai departe

WHEN IN ROME

pe 19 Septembrie 2017
Roma - Cetatea Eterna, unul din cele mai populare “branduri urbane” din lume, ajunge sa castige teren si pe piata turistica din Romania. De ce? Iata 5 motive pentru un city break la Roma:  1. Printre cele mai ieftine bilete de avion. Poti zbura la Roma doar cu 10 euro/persoana/ dus-intors, daca esti un stalker de oferte. Te poti abona la newsletterele diverselor agentii de turism ...
Citeste mai departe